Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Grote vuurwerkshow bij de kerstmarkt

Dinsdag 4 december 2007
Grote vuurwerkshow bij de kerstmarkt
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vorig jaar was het nog dringen tijdens de kerstmarkt, door alle verbouwingen die toen nog gaande waren.

Maar nu het nieuwe winkelcentrum in Biddinghuizen af is, is er ruimte voor een nog groter aantal kramen. Bedrijven, verenigingen,stichtingen, maar ook particulieren worden van harte uitgenodigd om ook een kraam te huren tijdens de Kerstmarkt, welke zal plaatsvinden op 14 december van 16.00 tot 21.00 uur.

Kerstmarkt in Biddinghuizen, dat betekent gezelligheid. In het sfeervol verlichte en versierde centrum kan men in kerststemming komen. Naast een ruim aantal kramen waar van alles te koop zal zijn, de kerstman en de kerstvrouw, zullen ook de scouts van de Osbornegroep weer aanwezig zijn, met vuurkorven, broodjes bakken en oliebollenverkoop. Kinderkoor Jong Leven en Bel Canto zullen kerstliedjes zingen en natuurlijk Maris Sonores ook die zullen hun muzikale medewerking verlenen.

Vuurwerkshow
Speciaal dit jaar is de vuurwerkshow, waarmee de kerstmarkt zal worden afgesloten. Deze show, verzorgd door Suncenter zal plaatsvinden rond 21.00 op het evenemententerrein.

De Passage zal ook dit jaar weer gelijk met de kerstmarkt in het winkelcentrum aanwezig zijn in kerkcentrum De Voorhof. Hierdoor is er zowel binnen als buiten de mogelijkheid om te genieten van kerstsfeer in Biddinghuizen.

Bij de organisatie kerstmarkt in ons dorp werken veel partijen samen: de winkeliersvereniging, Passage, scouting en Dorpsbelangen/Stichting De IJsvogel en vele anderen. Ook hierbij geldt; Biddinghuizen, we doen het samen. Bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren kunnen zich tot 10 december aanmelden voor het huren van een kraam via info@ijsvogel.net

Samen maken we er in Biddinghuizen op 14 december een sfeervolle en gezellige kerstmarkt van.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top