Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BAS-turnsters 6de divisie halen medailles

Donderdag 6 december 2007

BIDDINGHUIZEN - In Oldebroek vonden afgelopen zaterdag 1 december de eerste voorrondes plaats in de 6de divisie.

In de eerste wedstrijd kwamen Marieke Rijpert en Lynn Heijnen uit in instap,niveau 13. Voor Marieke en Lynn was het de eerste echte wedstrijd en daarmee voor hen extra spannend.

Marieke haalde enorm hoge scores op de sprong en de balk. Hierdoor viel ze direct al in de prijzen door met 31,15 punten de bronzen medaille te winnen. Een belofte voor de toekomst dus.
Dit geld ook voor Lynn. Ze liet op de brug wat puntjes liggen,maar haar sprong en vloeroefening waren fantastisch. Ze werd heel verdienstelijk 8ste.

Teddy Heijnen startte eveneens in de eerste wedstrijd, in jeugd niveau 11. Ze turnde een hele constante wedstrijd en eindigde met 28,05 punten op een 12de plaats. In dit grote deelnemersveld was dit een prima prestatie.

Tweede wedstrijd
In de tweede wedstrijd was de beurt aan Sharon Apeldoorn en Alexia Halkis
Sharon (pupil 2, niveau 11) eindigde met een paar wiebels op de balk, een prachtige sprong en keurige vloer-en brugoefeningen met 31,55 punten op een welverdiende tweede plaats.

Alexia (pupil 1, niveau 12) wist zich na een mislukte eerste sprong te revancheren door een geweldige tweede sprong te laten zien. Dit gaf haar zoveel zelfvertrouwen dat ze daarna haar beste brugoefening ooit liet zien en met 33,15 punten eveneens een prachtige tweede plaats behaalde.

BAS-gym, onder de bezielende leiding van juf Diane, die deze wedstrijd enthousiast werd bijgestaan door Kyra Nagtzaan, ging deze wedstrijd met 3 medailles naar huis, een prima resultaat.

BAS Gymnastiek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top