Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Orkaan Noël verstoort 5 jaar werk

Donderdag 6 december 2007

BIDDINGHUIZEN - Eind oktober 2007 was Harmke Siderius in de Dominicaanse Republiek om daar te helpen met de aanleg van een waterleiding voor de zeer arme bevolking in de bergen.

Zij had zich aangesloten bij de organisatie World Servants die projecten in meerdere ontwikkelingslanden aanpakt. Hiervoor dient de deelnemer zichzelf en geld (zo’n 1800 euro) in te brengen. Het geld is nodig voor de reis en het verblijf en vooral voor het materiaal wat ter plekke nodig is.

Na in 2006 geholpen te hebben in de Oekraïne, ging de reis dit jaar dus naar de Dominicaanse Republiek. Het werk vlotte de eerste week voerspoedig totdat de orkaan Noël het berggebied teisterde. Vooral de hoeveelheid regen, tot vier meter in enkele dagen, bracht veel ellende en helaas doden. Ook het werk was totaal vernield.

Geld nodig
Op korte termijn is er 150.000 dollar nodig op 500 meest noodlijdende families te helpen. Giften kunnen worden overgemaakt op giro 2135 o.v.v. 'noodhulp Dominicaanse Republiek'. Harmke wil via het verzorgen van ontspanningsmassages hiervoor geld bij elkaar werken en om in de toekomst weer een deelname bij elkaar te sparen.

Massage boeken
U kunt helpen door een massage te boeken of om deze cadeau te doen (verjaardag, kerst, etc). De massages kunnen ook bij u thuis plaatsvinden. Wilt u ontspannen en meebetalen aan een zinvol plan, bel dan 06-12476419.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top