Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Orkaan Noël verstoort 5 jaar werk

Donderdag 6 december 2007

BIDDINGHUIZEN - Eind oktober 2007 was Harmke Siderius in de Dominicaanse Republiek om daar te helpen met de aanleg van een waterleiding voor de zeer arme bevolking in de bergen.

Zij had zich aangesloten bij de organisatie World Servants die projecten in meerdere ontwikkelingslanden aanpakt. Hiervoor dient de deelnemer zichzelf en geld (zo’n 1800 euro) in te brengen. Het geld is nodig voor de reis en het verblijf en vooral voor het materiaal wat ter plekke nodig is.

Na in 2006 geholpen te hebben in de Oekraïne, ging de reis dit jaar dus naar de Dominicaanse Republiek. Het werk vlotte de eerste week voerspoedig totdat de orkaan Noël het berggebied teisterde. Vooral de hoeveelheid regen, tot vier meter in enkele dagen, bracht veel ellende en helaas doden. Ook het werk was totaal vernield.

Geld nodig
Op korte termijn is er 150.000 dollar nodig op 500 meest noodlijdende families te helpen. Giften kunnen worden overgemaakt op giro 2135 o.v.v. 'noodhulp Dominicaanse Republiek'. Harmke wil via het verzorgen van ontspanningsmassages hiervoor geld bij elkaar werken en om in de toekomst weer een deelname bij elkaar te sparen.

Massage boeken
U kunt helpen door een massage te boeken of om deze cadeau te doen (verjaardag, kerst, etc). De massages kunnen ook bij u thuis plaatsvinden. Wilt u ontspannen en meebetalen aan een zinvol plan, bel dan 06-12476419.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.1 °C
  • 0.0 mm
  • 7.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top