Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Expositie van Christien de Jong in Colombinehuis

Zaterdag 8 december 2007
Expositie van Christien de Jong in Colombinehuis
Foto: Colombinehuis

BIDDINGHUIZEN - Van 5 december tot en met maart 2008 verzorgt Christien de Jong uit Wijhe de laatste expositie in het kader van het 10 jarig bestaan.

De expositie staat in het teken van zwart wit en zal tijdens de kerst de sfeer in het huis versterken. In de zomer van 2008 zal Christien een kleurrijke expositie in het Colombinehuis verzorgen.

Christien is al jarenlang beeldend. Bij diverse kunstenaars heeft ze les genomen en zodoende een verscheidenheid aan technieken en disciplines beoefend. In de loop der jaren heeft ze een eigen beeldtaal ontwikkeld. Ze maakt gebruik van gemengde technieken zoals monotype, druktechnieken, stempelen, krastechnieken en acrylverf gecombineerd met inkt en (kleur)potlood.


Haar werk is altijd verhalend; De verhalen van het materiaal, de kijker en de maker spelen allemaal een rol. Ze probeert de kijker binnen te lokken in haar beeldverhaal. Ze streeft er naar in haar verbeeldingen ruimte te scheppen voor de verhalen, dromen en fantasieën van de kijker en ze wenst de kijker toe, dat hij, al (be)schouwend, ervaart dat er meer is tussen hemel en aarde dan hetgeen wij als realiteit erkennen en herkennen.Deze expositie van schilderijen, objecten en beelden is te bezichtigen in het Colombinehuis aan de Spijkweg 38 in Biddinghuizen, op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en in het weekend op afspraak. info@colombinehuis.nl of 0321-334353.

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.0 °C
  • 0.0 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top