Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Succes op kersttoernooi voor BAS Judo

Maandag 10 december 2007
Succes op kersttoernooi voor BAS Judo
Foto: BAS Judo

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag 8 dec. hebben 2 judoka’s van BAS-JUDO meegedaan aan het kersttoernooi van het district Oost van de Judo Bond Nederland.

Als eerste moest Karin Slotboom om 9 uur de mat op. Karin moest nog een beetje opwarmen en verloor haar eerste partij op beslissing van de scheidsrechter. De 2de partij ging al beter en ze won deze dan ook nipt op beslissing van de scheidsrechter. Deze 2 partijen hadden zoveel energie gekost dat ze de 3de partij verloor door een houdgreep. Toch behaalde ze een nette 4e plaats.

Om half 1 was het de beurt aan de 2de judoka Jaap Bos. Jaap had zijn tegenstanders als eens bekeken. Deze waren minder groot en lager in band als anders. Dus hij maakte wel kans op een prijs.

De 1e partij moest Jaap nog een beetje inkomen. Maar toen hij eenmaal de juiste techniek had gevonden wierp hij zijn tegenstander maar gelijk met een vol punt. 1e partij gewonnen. Zijn 2de partij kostte wat meer moeite, maar was dan ook tegen een hogere band. Ook deze wist hij te winnen met een mooie waza-ari. De 3de partij was tegen een kleinere, maar snelle tegenstander. Het kostte Jaap een hoop moeite om hier tegen te judoën. De scheidsrechter wees op beslissing Jaap toch als winnaar aan. Jaap had er zin in en won ook de 4de partij met de volle 10 punten door een houdgreep. Zijn laatste partij kreeg hij cadeau, omdat zijn tegenstander had opgegeven door een blessure. Jaap stond dan ook verdiend op de hoogste plaats op het prijzenblok.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top