Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Vlaanderen Mailing verandert van naam

Dinsdag 11 december 2007

BIDDINGHUIZEN - Na 10 jaar houdt Vlaanderen Mailing op te bestaan. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam Vlaanderen Mailing & CopyServices.

Wilma Vlaanderen stopt per 1 januari 2008, na 10 jaar, met haar functie binnen Vlaanderen Mailing. Haar verantwoordelijkheden worden deels opgevangen door dochter Marloes Loots-Vlaanderen, die nu al mede-eigenaar is, en deels door zoon Sander Vlaanderen. Sander zal per 1 januari het eigenaars-deel van Wilma overnemen, waardoor het familiebedrijf in stand wordt gehouden.

Mede door deze belangrijke verandering hebben Marloes en Sander besloten een frisse wind door de organisatie te blazen. Vlaanderen Mailing & CopyService wil zich de komende jaren nog meer gaan richten op de kopieerbranche, drukwerk-bemiddeling en het aanbieden van familiedrukwerk zoals geboorte- en trouwkaarten. Hiermee hoopt ze haar aanbod te kunnen uitbreiden.

Bekendheid
Eén van de veranderingen is de naamswijziging en tegelijkertijd ook een verandering in de huisstijl. Het doel hiervan is het vergroten van de naamsbekendheid in Biddinghuizen en omstreken.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top