AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Kerstfeest op het Joggerspad

Donderdag 13 december 2007
Kerstfeest op het Joggerspad
Foto: Bewoners Joggerspad

BIDDINGHUIZEN - Bewoners van het Joggerspad in Biddinghuizen hebben woensdag alvast gezamenlijk kerstfeest gevierd. De straat heeft namelijk een kerstboom met bijbehorende versieringen en lekkernijen gewonnen.

Gezamenlijk werd een bordje erwtensoep gegeten en werden de lampjes van de boom aangedaan. De gemeente Dronten had in totaal 4 van dergelijke prijzen beschikbaar gesteld, om de saamhorigheid in de buurt te vergroten.


Ook de Trimbaan in Biddinghuizen, buurtvereniging Octastee in Swifterbant en buurtvereniging het Boegbeeld in Dronten wonnen een kerstboom.


Glühwein
"Vanmorgen om 11 uur werd de mooie boom geleverd. En niet alleen de boom maar ook lampjes, ballen, lampionnen, chocomelk en glühwein werd er bijgeleverd," vertelt één van de bewoners. "Zowel jong als oud zijn er druk mee geweest om een de kerstboom mooi te versieren en het resultaat mag er zijn."


Lampjesfeest
"Als straat zullen we het dan ook uitgebreid vieren en wel tijdens het lampjes feest. De kinderen van de straat zullen in optocht naar de kerstboom lopen en daar aangekomen zullen de lichtjes worden aangestoken. Onder de kerstboom zullen we, zowel jong en oud, kijken naar de lampjes die gaan branden en toasten op een fijne kerst en een goed en gezond 2008. Namens alle inwoners van het Joggerspad willen we Wijk en Buurtbeheer hartelijk danken voor deze Kerstboom."

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.3 °C
  • 11.4 mm
  • 7.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top