Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Gezocht: Kandidaten sportverkiezingen

Donderdag 13 december 2007
Gezocht: Kandidaten sportverkiezingen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De sportontmoeting van de gemeente Dronten zal dit jaar worden gehouden op vrijdagavond 18 januari 2008.

Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in het kerkcentrum "Open Hof in Dronten. De zaal is open om 19.30 uur en er staat weer een kop koffie/thee klaar.

Programma
Zoals gebruikelijk worden op deze avond eerst de kampioenen gehuldigd en daarna worden de sportman, sportvrouw, sportploeg, het sporttalent en natuurlijk de sportvrijwilliger bekend gemaakt Ook zal er, evenals vorig jaar, een trainer/coach worden gehuldigd. Daarnaast wordt op een gezellige manier een (bekende) sporter/coach geïnterviewd.

Aanmelden sportkandidaat
Inwoners en verenigingen kunnen zelf weer kandidaten (sportman of -vrouw, sporttalent, sportploeg of sportvrijwilligers) aanmelden voor de sportverkiezingen. De aanmeldingen voor de verkiezingen kunnen via een aanvraagformulier worden ingestuurd. Dit formulier is te downloaden op de website van de gemeente Dronten http://www.dronten.nl.

Aanmeldingen moeten vóór 14 december 2007 binnen zijn. Het formulier kan worden gestuurd naar het cor-respondentie adres van de Stichting Sportbelang Dronten. (De Banier 9, 8255 GJ Swifter-bant). Per email aanmelden kan ook: jdijkstra1@hetnet.nl.

Stichting sportbelang ziet de aanmeldingen met belangstelling tegemoet.

Criteria
De sportkandidaat (sportman of -vrouw, sporttalent, sportploeg of
sportvrijwilligers) moet aan bepaalde criteria voldoen. De criteria zijn, net als het aanmeldingsformulier te vinden op http://www.dronten.nl.

Stichting Sportbelang

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top