Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb

Flevoland op Vakantiebeurs 2008

Woensdag 19 december 2007
Flevoland op Vakantiebeurs 2008
Foto: Toerisme Flevoland - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Alleen op de Vakantiebeurs kunnen bezoekers van 8 tot en met 13 januari 2008 op één dag alle bestemmingen op alle continenten bezoeken. Natuurlijk is ook Flevoland present; met een grote gezamenlijke stand is Flevoland opvallend aanwezig op de beurs.

Toerisme Flevoland zal samen met alle VVV’s en Tourist Info’s van Flevoland de bezoekers informeren en enthousiasmeren over de veelzijdigheid van Flevoland als dag- en/of vakantiebestemming.

Oók Flevoland
De vakantiebeurs is ook het moment waarop de .. “ÓÓK Flevoland” campagne wordt gelanceerd. De officiële aftrap voor het beeldmerk en uitstraling van de “ÓÓK Flevoland” campagne waarmee Flevoland de komende tijd meer bekendheid en inhoud moet krijgen als dag- en/of vakantiebestemming in binnen- en buitenland.

Voorbereiding bij FlevOnice
Ter voorbereiding op de vakantiebeurs heeft Toerisme Flevoland op 12 december een bijeenkomst georganiseerd voor de standbemanning van de VVV’s en Tourist Info’s bij Dorhout Mees. Als eerste groep mochten ze kennismaken met het nieuwe en unieke toeristische product wat Flevoland sinds deze maand rijk is: FlevOnice. Naast het bespreken van de organisatie van de beurs was er uiteraard de gelegenheid voor een rondleiding en een kennismaking met het ijs.


Toerisme Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top