Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Bedrijven primeur oliebollenactie Osbornegroep

Zaterdag 29 december 2007
Bedrijven primeur oliebollenactie Osbornegroep
Foto: Osbornegroep Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De Osbornegroep heeft afgelopen donderdag en vrijdag de eerste oliebollen en appelbeignets bezorgd op het bedrijventerrein in Biddinghuizen.

Voor het eerst in het nu vijfde seizoen van de Osbornegroep werden bedrijven benaderd, wat direct geresulteerd heeft in de extra verkoop van ruim 1000 oliebollen en 100 overheerlijke appelbeignets.


Joy4Life was één van de eerste bedrijven die de lekkernijen in ontvangst mocht nemen. Op de foto staan Ad Kragtwijk van Joy4Life en voorzitter Rob Uijtenbroek van de Osbornegroep.

Niet alleen bedrijven
Niet alleen bedrijven hebben de weg gevonden naar de oliebollen van de lokale scoutingvereniging. Ook de toernooicommissie van BAS-voetbal heeft een order geplaatst om na afloop van het oudejaarsmixzaalvoetbaltoernooi het extra gezellig te maken in Het Bastion.
Particulieren moeten nog heel even geduld hebben. Aanstaande maandag, op Oudejaarsdag, zullen de jeugdleden, leiding en bestuur vanaf 9.00 uur de lekkernijen aan huis bezorgen. Het doel is om alle bestellingen uiterlijk voor het middaguur te bezorgen.
Scoutingvereniging Osbornegroep spreekt alvast graag haar dank uit aan alle bedrijven, particulieren en verenigingen die de oliebollenactie hebben ondersteund. Welpen, scouts, explorers, leiding en bestuur wensen Biddinghuizen een heel smakelijke jaarwisseling en een voorspoedig 2008 toe!

Osbornegroep Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Scouting
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top