Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb

Buurtkerstfeesten geslaagd

Donderdag 10 januari 2008
Buurtkerstfeesten geslaagd
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het is al weer enige tijd geleden maar half december zijn een aantal buurten in Biddinghuizen in de gelegenheid gesteld een buurtkerstfeest te organiseren. Het wijkteam had voor 2 buurten een boom met pakket ter beschikking gesteld; 4 buurten kregen alleen een pakket.

Diverse reacties hierop zijn bij de wijkpost binnengekomen. Zelfs Omroep Flevoland kwam een kijkje nemen aan het Joggerspad (zie hiervoor het archief van BHZNet). Alle buurten waren enthousiast en positief en vonden dit idee voor herhaling vatbaar.


De Teugel

De Kerstboom van de Trimbaan
"Wat een verrassing dat de Trimbaan ook een prachtige kerstboom had gewonnen. Eindelijk op 12 december werd de boom met verlichting, ballen en partypakket afgeleverd en meteen opgetuigd. Een prachtig verlichte boom als resultaat.
Aan de uitnodiging om op 19 december te komen genieten van de glühwein, koffie, warme chocolademelk, limonade etc. gaven velen gehoor en om de koude te trotseren hadden enige bewoners een lekker warm vuurtje gemaakt. Velen zeiden 'wat geweldig' en 'wat leuk'...."


De Trimbaan

Havenkant in Kerstsfeer
"Afgelopen zondagavond werd aan de Havenkant getoost op een gezellige kerst! Om 19:00 uur verzamelde het hofje zich om de kerstboom waar 2 vuurkorven, heerlijke glühwein, koffie, thee & lekkere dingetjes klaarstonden om van een gezellig samenzijn te genieten. Al deze lekkernijen werden aangeboden door wijkteam Biddinghuizen. Met deze 'troostprijs' waren wij meer dan tevreden. Rond 21.30 was het feestje voorbij en kon worden teruggekeken op een gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is."


De Havenkant


Wijkteam Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top