Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Schaap Holland BV sponsorcontract voor Ria Buiten

Maandag 21 januari 2008
Schaap Holland BV sponsorcontract voor Ria Buiten
Foto: Stichting Ria's Run

BIDDINGHUIZEN - Ultra-atlete Ria Buiten is bijna vijfentwintig jaar werkzaam bij Schaap Holland BV. De lange afstandloopster kreeg tijdens de Nieuwjaarsreceptie van het bedrijf een sponsorcontract aangeboden om haar inzamelingsactie Ria’s Run voor de strijd tegen Leukemie te steunen.

In 2009 zal Ria deelnemen aan de Trans Europe Footrace, een hardloopwedstrijd van Zuid Italië naar de Noordkaap. In aanloop naar deze uitzonderlijke race zal de atlete een groot aantal lange afstand lopen als training, maar ook om geld in te zamelen voor het goede doel waarvoor ze zich inzet.


Schaap Holland BV is trots op de bijzondere werkneemster en bood haar daarom tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst een fantastisch sponsorcontract aan. ‘Gezondheid is een van de belangrijkste dingen in het leven. Dat Ria hiervoor haar talenten en topprestaties inzet waarderen we als bedrijf zeer’, aldus directeur Erik Schaap tijdens zijn toespraak.


Aardappelen en gezondheid gaan goed samen. Dat weet Ria Buiten als geen ander. Als topatlete eet ze veel aardappelen. ‘Een uitstekende en gezonde energiebron, een goede basis voor grote prestaties. Veel gezonder dan pasta’, vindt Ria. De koppeling tussen het merk Poldergoud en de topprestaties die Ria Buiten lijkt dus snel gemaakt.

Ria toonde zich zeer gelukkig met deze unieke sponsoring, die ondermeer inhoudt dat ze tijd voor wedstrijden ter beschikking krijgt.

Meer informatie over Ria’s Run is te vinden op http://www.riasrun.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Ria Buiten
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Schaap Holland
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top