Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Flevostrand op Boot Düsseldorf

Dinsdag 22 januari 2008
Flevostrand op Boot Düsseldorf
Foto: Toerisme Flevoland - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Met elk jaar rond de 300.000 watersportliefhebbers is Boot Düsseldorf het grootste en meest complete watersportevenement ter wereld. Als watersportprovincie is ook Flevoland hierbij aanwezig.

Flevoland presenteert zich op Boot Düsseldorf samen met Noord-Holland en Friesland, als de drie provincies rondom het IJsselmeer, "Rund um das IJsselmeer". Door de krachten te bundelen en uit te gaan van de watersporter die altijd ergens naar toe wil varen, is deze samenwerking perfect. De drie provincies hebben binnen deze samenwerking hun eigen uitstraling en participanten. Toerisme Flevoland, de organisatie die provincie Flevoland promoot, kiest ook in Duitsland voor OOK Flevoland, ofwel AUCH Flevoland.

Flevostrand
Op Boot Düsseldorf reikt Toerisme Flevoland haar eigen Duitstalige Flevoland Magazine uit met stickers en tasjes met het logo AUCH Flevoland. Natuurlijk is de website OOK Flevoland ook in een Duitstalige versie en tevens te vinden onder de naam http://www.auchflevoland.de. De participanten voor Toerisme Flevoland op Boot zijn: Gemeente Urk, VVV Noordoostpolder, Flevostrand, de Havenkring, Naupar en tot slot de jachthaven Deko Marine.


De stand van Flevoland bevindt zich in het Nederland Waterland paviljoen, waar bezoekers komen om zich met name te informeren over chartermogelijkheden, jachthavens, campings, bungalowparken en toeristische regio’s in Nederland. Boot Dusseldorf is van 19 tot en met 27 januari 2008 en is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Toerisme Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top