Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Bas Judo op twee toernooien actief

Dinsdag 12 februari 2008
Bas Judo op twee toernooien actief
Foto: BAS Judo

BIDDINGHUIZEN - Zowel in Zwolle als in Sleen werd dit weekend gestreden door zeventien Judoka’s van BAS-Judo.

In Zwolle werd dit gedaan door veertien Joduka’s en in het verder gelegen Sleen door de overige drie.

Het BOZZ toernooi in Zwolle was een opstaptoernooi waar beginnende wedstrijd judoka’s ervaring kunnen opdoen zodat er geleidelijk kan worden doorgegroeid naar de zwaardere toernooien.

Dat het wedstrijd judo binnen BAS-Judo zijn opmars maakt was te merken aan het aantal aanmeldingen, maar ook aan de resultaten.

Ivar de Vries en Nils Oskam liepen weg met een eerste plaats, Ivar Peek, en Sacha Buwalda met een tweede en Fernando Hoogendoorn, Gavin Peek, Amber Oskam, Karin Slotboom en Marc Mulder met een derde plaats.

Niet alleen de resultaten waren bemoedigend, ook de groei van verschillende judoka’s was op deze dag duidelijk zichtbaar.

Het toernooi in Sleen kon voor de Judoka’s van BAS worden geclassificeerd als een zwaarder toernooi. Voor podium plekken moest hard worden gestreden en als de poule competitie goed was doorlopen dan was er voor sommigen altijd nog de kruis finale die roet in het eten kon gooien. Dit laatste ondervond Sebastiaan Slotboom die na een zwaar bevochten tweede plaats in de poule niet door de kruisfinale kwam en alsnog met lege handen naar huis kon. Jaap Bos kwam na een goede strijd net als voorgaande week op een gelijk aantal gewonnen wedstrijden als zijn tegenstanders en werd ook nu weer door een ongunstig aantal wedstrijd punten derde.

Annelies van Bijsteren leek ook met een derde plek naar huis te gaan maar na diskwalificatie van een van haar tegenstander werd ze toch nog tweede.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Budo
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.0 °C
  • 0.0 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top