Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Joy 4 Life Joy 4 Life
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kafa Kafa
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Een mooi en zonnig concert in het Colombinehuis

Woensdag 13 februari 2008

BIDDINGHUIZEN - De zon scheen, er waren schaatswedstrijden op tv en in het Colombinehuis genoten 120 bezoekers van Jannetje van Schokland, die in Schokkers dialect op onnavolgbare wijze vertelde over de historie van Schokland.

Zij doet je beseffen hoe mooi Flevoland is en dat we er trots op mogen zijn. Genieten was het ook met “ Buurvrouw en Buurvrouw” Trinette Schepers en Derkien Wiedijk uit Dwingeloo met hun vierhandige pianospel.


Als klap op de vuurpijl kwam: “SAM “ Eefje, Annelie en Sophie, drie meiden die zichzelf op toetsen, akoestische gitaar en basgitaar begeleiden en een aantal zelf geschreven nummers ten gehore brachten.


Het was het laatste concert van het seizoen. Het theater van het Colombinehuis is nu weer waar het voor bedoeld is, een onderdeel van het moederhuis. De opbrengst van de vier benefietconcerten wordt gebruikt om een aantal gezinnen met zorgkinderen te laten genieten van een zorgeloze vakantie in het Colombinehuis.


Colombine bedankt Erie van Veelen, Piethein Ankersmit en Guido Nobel voor het bij elkaar brengen van de artiesten, AVPRO en Vlaanderen Mailing voor hun bijdrage in de posters en het programmaboekje, snackbar- lunchroom Twins, Vishandel Elsinga, Joy for life, de Ruijter woonsfeer die dit seizoen voor het hartige hapje gezorgd hebben en niet te vergeten, de trouwe concertbezoekers voor hun aanwezigheid en verheugt zich op de concerten van het najaar, het eerst volgende benefietconcert is op zondag 12 oktober 2008.

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.8 °C
  • 0.0 mm
  • 21.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top