AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Oogstweg 31 Kjell's Opslag

Succesvol optreden Altobi

Dinsdag 19 februari 2008
Succesvol optreden Altobi
Foto: Altobi

BIDDINGHUIZEN - Annie Zuiderhorn is een alleenstaande moeder, zij heeft een volwassen dochter Amanda en een relatie met Pierre Reijnders.

In verband met haar uitkering is haar dochter “uitwonend student” en mag niemand weten dat zij met Pierre samenwoont. Amanda ziet de relatie van haar moeder met Pierre niet zitten en voelt zich op de tweede plaats staan.

Ze doet er dan ook alles aan om Pierre, en verder iedereen die haar in de weg staat, weg te kunnen werken.

Dan komt de controleur van de Sociale dienst, Jaap Brekeveld, langs, iedereen moet zich voor hem verstoppen. Wanneer de buren, Miep en Arie, zich er mee gaan bemoeien, ziet Amanda haar kans schoon en komt in actie……


Het wordt pas echt hilarisch wanneer de vrouw van de controleur, Gonda, en de enige echte Henriëtte Reijnders ten tonele komen.

Dat is in een paar woorden het verhaal achter het toneelstuk Deze vrouw…is uw man dat toneelvereniging Altobi, uit Biddinghuizen, afgelopen weekend heeft gespeeld.

De rollen werden uitstekend vertolkt, het dekor schitterde in een modern jasje en voorzien van goed licht en geluid werd 2x een geslaagde voorstelling gegeven. De zaal was 2 x vol en leefde tijdens het stuk goed mee. Er werd veel gelachen en aan het einde klonk een daverend applaus. Mede dankzij de altijd goede regie van Carla van Dijk (nu geassisteerd door haar dochter) en de inzet van de spelers kon het publiek na een gezellige avond lekker nakletsen.


Bijzonder is nog wel het feit dat Joh Habekotté na 40 jaar op het toneel (waarvan 20 bij Altobi) zijn laatste stuk heeft gespeeld. ‘Ik kijk met voldoening terug op deze leuke en gezellige tijd, maar wil nu plaats maken voor de jongeren en heb nog meer bezigheden. Natuurlijk blijf ik Altobi wel volgen en help graag mee als dat nodig mocht zijn.’ Joh kreeg dan ook een extra applaus en zal binnen de vereniging nog in het zonnetje worden gezet.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.8 °C
  • 0.0 mm
  • 7.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top