Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa

Scouts ontvangen onderscheiding

Maandag 25 februari 2008
Scouts ontvangen onderscheiding
Foto: Osbornegroep Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag ontvingen Freek Braam en Abe Stam tijdens de opening van de BP-wandeltocht een bronzen waarderingsteken van Scouting Nederland voor hun jarenlange inzet voor scouting.

Voorzitter Rob Uytenbroek van de Osbornegroep had de eer om namens Scouting Nederland deze onderscheiding aan beide heren uit te reiken.

Dit seizoen bestaat de Osbornegroep vijf jaar. Als oprichters van de Osbornegroep hebben Freek Braam en Abe Stam een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Biddinghuizen scoutingvereniging. De Osbornegroep is inmiddels uitgegroeid tot een bruisende jeugdvereniging met ruim 70 jeugdleden.

Naast zijn functie als leidinggevende houdt Abe Stam zich op dit moment bezig met onder andere de organisatie van grotere activiteiten van de Osbornegroep. Daarnaast coördineert hij op regionaal de organisatie van de BP-wandeltocht. Verder is hij lid van de werkstam van de landelijke Survivalexpeditie die jaarlijks met Pasen georganiseerd wordt in Harderwijk.

Ook Freek Braam is als leidinggevende actief binnen de Osbornegroep. Daarnaast is hij op regionaal niveau organisator en coördinator van de kadertrainingen. Ook maakt hij deel uit van het regiobestuur van scoutingregio Noord-Veluwe/Flevoland. Tevens is hij projectgroeplid van Project Toegang. Dit is een project op regionaal niveau dat probeert de integratie van scouts met een handicap binnen lokale scoutingverenigingen te bevorderen.links Abe Stam, rechts Freek Braam

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.0 °C
  • 0.0 mm
  • 10.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top