Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Junioren BAS Voetbal gaan Europa in

Woensdag 12 maart 2008
Junioren BAS Voetbal gaan Europa in
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Het begint al bijna een traditie te worden. De A-junioren van BAS Voetbal gaan ook dit jaar weer naar Duitsland om daar met Pasen deel te nemen aan een internationaal toernooi. De locatie dit jaar is Hürth, nabij Keulen.

De populariteit van de Gold Cup is groot in de stad. Vele toeschouwers staan er sinds 1996 jaarlijks langs de lijn. Dit jaar zal BAS A1 één van de 12 teams zijn die gaan strijden om de titel in hun categorie. Het niveau ligt hoog. Twee jaar geleden wist het Nederlandse VV Montfoort A1 de titel te pakken. Dit team speelde jaren haar wedstrijden in de hoofdklasse en is nu in strijdt voor het kampioenschap van de 1e klasse.


Aan het toernooi doen 56 teams mee, variërend van A-junioren tot E-pupillen. In de voorgaande jaren hebben naast Duitse en Nederlandse ook vele Belgische, Franse, Ierse en Zwitserse teams meegestreden.

Het toernooi is natuurlijk niet gratis en de spelersgroep is dan ook flink geholpen in het naar beneden drukken van de kosten. Hiervoor wil BAS A1 hun, altijd betrokken, teamsponsor “Snackbar Twins” maar al te graag bedanken voor hun sponsoring. Ook bedankt de spelersgroep verschillende andere persoonlijke sponsoren die de club, en het team, een warm hart toe dragen middels een geldbedrag of het sponsoren van een benzinetank.

De groep zal op vrijdag 21 maart vertrekken vanuit Biddinghuizen om daar minimaal 5 wedstrijden van ieder een half uur te spelen. De groep heeft er zin in. Ondanks de strijd om de titel en de vaantjes van ander teams staat vooral de gezelligheid centraal. De organisatie geeft de groep dan ook het hele weekend de mogelijkheid om de nabijgelegen stad Keulen te bezoeken.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.0 °C
  • 0.0 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top