Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Veel animo voor De Graafschap bij Wooninfo-dag

Zaterdag 29 maart 2008
Veel animo voor De Graafschap bij Wooninfo-dag
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De nieuwe wijk De Graafschap in Biddinghuizen kan rekenen op veel interesse, zo blijkt tijdens de Wooninfo-dag die vandaag wordt gehouden in de Meerpaal in Dronten.

Bedrijven en instellingen die gerelateerd zijn aan wonen presenteren zich op deze beurs, die gericht is op (toekomstige) inwoners van de gemeente Dronten. In een stand van de Gemeente Dronten worden naast de plannen van De Gilden in Dronten ook de globale plannen geschetst voor de nieuw te realiseren woonwijk De Graafschap in Biddinghuizen.


Ruim van opzet
“Om in te spelen op de woonwensen van zowel de huidige als de nieuwe bewoners van Biddinghuizen, wordt gestreefd naar een kwalitatief hoogwaardige woonwijk met een ruime opzet”, is te lezen in de informatiefolder die bij de stand te verkrijgen is. Projectleider van De Graafschap Jaap van Duin van de Gemeente Dronten spreekt over een succes. “We staan hier nu anderhalf uur en er zijn al heel veel mensen een kijkje komen nemen bij deze uitbreidingsplannen voor Biddinghuizen.”


Plannen
Per jaar moeten er in de wijk vijftig tot zeventig woningen bijkomen en dit gedurende tien jaar, om Biddinghuizen uit te laten breiden met circa 700 woningen. In de wijk is er aandacht voor groen en water en is er een diverse woningbouw: 25% bestaat uit sociale woningbouw, 35% uit dure woningen en de resterende 40% uit middeldure woningbouw. Geïnteresseerden kunnen tijdens de beurs hun gegevens achterlaten en zo, zodra deze beschikbaar is, meer informatie ontvangen over het project.

Bedrijven
Naast de gemeente en OFW zijn er vooral ook veel bedrijven aanwezig op de Wooninfo-dag. Uit Biddinghuizen zijn er stands van HEDIbouw, F1 Zonwering en Patio Tuininrichting.

De beurs is nog te bezoeken tot 17.00 uur.

Klik hier voor alle foto's
Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek De Graafschap
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top