Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Formule 1 auto en racesimulator bij 12,5 jaar F1

Dinsdag 1 april 2008
Formule 1 auto en racesimulator bij 12,5 jaar F1
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 12 april bestaat F1 Zonwering BV uit Biddinghuizen 12,5 jaar. Dit laat het bedrijf natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Daarom houdt het bedrijf open dag, waarbij de ING-demotruck aanwezig zal zijn met een heuse Renault Formule 1 auto en 2 racesimulatoren waarvan gratis gebruik gemaakt kan worden. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Het Biddinghuizer bedrijf F1 Zonwering is al geruime tijd actief in de zonweringsmarkt en mag zich een echte specialist noemen. “De naam F1 is inderdaad afgeleid van Formule 1”, lacht eigenaar Kees Versteegt, die het bedrijf samen met zijn vrouw Jacqueline runt. Serieus vervolgt hij: “De naam is niet alleen gekozen omdat ik helemaal gek ben van racen, maar ook omdat er best wel een overeenkomst is tussen de F1 sport en ons. Als bedrijf leveren wij niet alleen snel, maar, net als in de racesport, gaat het ook bij ons om de details. De lat ligt bij ons gewoon erg hoog. Elk project, of het nu voor de particuliere of de zakelijke markt is, brengen wij aan met de achterliggende gedachte dat dit op zo’n wijze gebeurt zoals je dat zelf ook thuis zou willen”.


Het assortiment van F1 bestaat uit: uitvalschermen, knikarmschermen, screens, markiezen, rolluiken, verandadaken, serrezonwering, shutters, horren en binnenzonwering.

Eigen beheer
De laatste 6 jaar is F1 zonwering nog een stapje verder gegaan om ook alle buitenzonwering producten zoals knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serrezonwering en verandadaken in eigen beheer te gaan maken, dit alles om de prijs zo laag mogelijk te houden en een snellere levering te garanderen en de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.


Acties en aanbiedingen
Uiteraard viert het bedrijf het jubileum niet alleen met de ING racetruck. “Via advertenties zullen we nog eens extra uitpakken met een paar extra speciale aanbiedingen en acties”, aldus Kees Versteegt. Op ongeveer 500 m2 wordt door F1 Zonwering een groot scala van merkzonwering met de daarbij horende accessoires en toebehoren voor binnen en buiten gepresenteerd.

Het gehele evenement vindt plaats op 12 april 2008 van 9.00 uur tot 16.00 uur aan de Plantweg 16 in Biddinghuizen. Het evenement is, uiteraard, gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor meer informatie kan gekeken worden op http://www.f1zonwering.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.5 °C
  • 0.0 mm
  • 21.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top