Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Wandelpad Update 21

Zondag 6 april 2008
Wandelpad Update 21
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag om 9 uur stonden er circa 15 vrijwilligers bij het sportpark de Schelp. Er stonden ook 2 minikranen en Rijk van der Horst was aanwezig met een trekker en kieper welke gevuld was met gravi dór. De vrijwilligers zijn in diverse ploegen verdeeld en iedere ploeg is vervolgens zelfstandig aan de slag gegaan.

Er zijn twee ploegen aan de slag gegaan met het plaatsen van de picknick sets. Bij iedere picknick set is een vierkant uitgegraven van 3 bij 3 meter. Hierin is vervolgens de picknick set geplaatst, daarna is er worteldoek aangebracht tegen het onkruid en het geheel is afgewerkt met gravi dór. Rond het middaguur waren de 4 picknicksets geplaatst. De laatste ploeg heeft eerst de 12 overige bankjes naar diverse locaties gebracht. Na de middag zijn alle 12 bankjes langs het wandelpad geplaatst.


Nu het wandelpad bijna gereed is komt ook de officiële opening dichtbij. Op vrijdag 2 Mei zal de opening van het wandelpad plaats vinden, er zullen enkele toespraken zijn en tevens zal de naam van het wandelpad bekend gemaakt worden. Dit alles zal gebeuren om 16:00 op het grasveld bij de ingang van het dorp, waar het bouwbord van het wandelpad staat.


Vrijdagavond vanaf 19:00 uur is er dan een feest in de feesttent voor alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan de realisatie van het wandelpad. De gezellige feestavond wordt door Dorpsbelangen georganiseerd en is bedoeld om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet tijdens de verschillende activiteiten. De vrijwilligers die naar de feestavond willen kunnen moeten hiervoor een gratis toegangskaart ophalen. De kaarten worden uitgegeven op dinsdag 22 April en woensdag 23.April. Op beide dagen kan iedere vrijwilliger zijn toegangskaart en die voor zijn partner ophalen in het Koetshuis tussen 19:00 en 21:00 uur.

Klik hier voor alle foto's

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Wandelpad
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.4 °C
  • 0.0 mm
  • 21.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top