Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Oranjegekte in Biddinghuizen is begonnen

Dinsdag 8 april 2008
Oranjegekte in Biddinghuizen is begonnen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Iedereen in Biddinghuizen herinnert zich het nog wel. Al het oranje, de tribunes, de grote schermen en de VIP-box.

Al een paar weken gaan er al verhalen en geruchten door Biddinghuizen over de beroemde Kartoffelarena. Bij niemand is duidelijk of het Nederlands elftal opnieuw te bekijken is in de aardappelloods… Het gaat gebeuren:
BAS Voetbal, Schaap Holland en Dorpsbelangen Biddinghuizen presenteren ‘Die Kartoffelarena, aufs Neue’.

Traditie
Het organiseren van de grootste en belangrijkste voetbaltoernooien wordt onderhand traditie in Biddinghuizen. In 1994 werd het evenement voor de eerste keer georganiseerd in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging BAS en is daarna elk EK of WK gegroeid. Van de kantine is het naar de “Gouden Ploeg” gegaan. Daarna werden er grote tenten geplaatst op “het Plein” en op het evenemententerrein. Tijdens het WK 2006 in Duitsland, is alles op zijn plaats gekomen in de aardappelbewaarplaats van Schaap Holland. ‘Die Kartoffelarena’ werd geboren.


De verwachtingen zijn hoog dus ook dit jaar kunnen de bezoekers opnieuw een spektakel verwachten met de metershoge tribunes, vier grote schermen, licht, geluid en de VIP-box zal weer worden geveild.

Organisatie
BAS Voetbal zal het evenement gaan organiseren, in samenwerking met Schaap Holland en Dorpsbelangen Biddinghuizen.

Twee jaar geleden waren BAS Voetbal en Schaap Holland al een combinatie en opnieuw stelt het aardappelverwerkend bedrijf de speciaal aangepaste aardappelloods aan de Havenweg beschikbaar voor ‘Die Kartoffelarena, aufs Neue’.

Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft veel middelen om het evenement nog meer kracht en fundament te geven, ook voor de toekomst.

Start
Er zullen weer passe-partouts verkocht worden voor de eerste ronde. In deze eerste ronde speelt het Nederlands elftal de volgende drie wedstrijden. Om 9 juni trapt Nederland af tegen Italië, op 13 juni is Frankrijk de tegenstander en op 17 juni zal Nederland tegenover Roemenië komen te staan.

Nieuw dit jaar zijn de zogenaamde ‘All the Way-kaarten’. Deze kaarten bieden de garantie van een zitplek in ‘Die Kartoffelarena, aufs Neue’ voor de wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens de duur van het hele toernooi.

In totaal kunnen er 500 Oranje supporters plaats nemen op de tribunes van ‘Die Kartoffelarena’. De opbrengsten van het evenement zullen ten goede komen van de jeugd van BAS Voetbal en voor de dorpsevenementen die Dorpsbelangen elk jaar organiseert.

Voor meer informatie zie de websites van Biddinghuizen (www.bhznet.nl) en volg de berichten in diverse media.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top