Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Koninginnecross loopt storm

Dinsdag 15 april 2008
Koninginnecross loopt storm
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - De inschrijvingen voor de Koninginnecross van Autocrossvereniging De Flintstones gaan snel. Zo snel zelfs dat een aantal klassen al zijn volgeboekt, zo meldt de vereniging op haar website.

De damesklasse, de standaardklassen 'tot 1.400 cc' en 'boven 1.600 cc' en de toerwagenklasse zijn al sinds maart volgeboekt. Inschrijven voor die klassen is dus niet meer mogelijk.

Schorsing rijders die niet afzeggen
Vanwege de grote belangstelling die er de laatste jaren is voor de autocross, heeft de wedstrijdleiding met ingang van Koninginnedag een nieuwe regel in moeten voeren. Rijders die zonder afzeggen niet op komen dagen, worden voor een jaar geschorst. "Voor iedere autocross moeten wij weer vele rijd(st)ers teleurstellen omdat de klasse waarin ze graag wilden rijden volgeboekt is. En dan blijken er op de wedstrijddag zelf altijd weer zo'n 10 tot 15 rijd(st)ers niet op te komen dagen, zonder zich fatsoenlijk te hebben afgemeld", schrijft het wedstrijdsecretariaat op de website van De Flintstones. "De wedstrijdleiding heeft dan ook besloten rijd(st)ers die zonder afzeggen wegblijven, automatisch voor de eerstvolgende twee wedstrijden (dat is dus een seizoen) te schorsen."

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Oogstweg 31
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Racesport
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top