Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Tolhoek en Dekker terug bij BAS Voetbal

Dinsdag 6 mei 2008
Tolhoek en Dekker terug bij BAS Voetbal
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Stefan Tolhoek en Martijn Dekker spelen het aankomende seizoen weer in de roodwitte shirts van BAS Voetbal. De terugkomst van deze twee spelers heeft ook te maken met het plan van BAS Hogerop.

Stefan Tolhoek is ooit begonnen bij de F3 van BAS Voetbal. Vorig jaar verruilde hij het eerste elftal van BAS voor het eerste elftal van Zeewolde. ‘Ik heb altijd ambities gehad en wilde graag doorgroeien en mezelf ontwikkelen. Toen we vorig jaar niet promoveerde, heb ik mijn heil ergens anders gezocht. Na verloop van tijd kwam ik erachter wat BAS Voetbal voor mij betekent en andersom. Ik miste bij Zeewolde dingen die ik bij BAS erg waardeerde. Ik verwacht dat het nieuwe seizoen leuk wordt en veel gezelligheid brengt. Een goede trainingsopkomst en geen gezeur. Voetbal moet centraal staan’ aldus Stefan. Stefan hoopt dat zijn terugkeer een stimulans is voor de jeugd. ‘Ik hoop dat ze inzien dat het spelen in het eerste elftal van BAS Voetbal een goed toekomstdoel en een eer is.’

Ook Martijn Dekker is begonnen bij de F-jes van BAS voetbal. Een paar jaar geleden kreeg hij de kans om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Hij pakte deze kans met beide keepershanden aan en beproefde zijn geluk bij de Elburgse voetbalvereniging; ESC.

Toch keert hij het aankomende seizoen weer terug op het vertrouwde nest van BAS Voetbal. ‘Ik wil graag kampioen worden met BAS 1. Met de andere spelers die komen en terugkomen moet BAS 1 kampioen kunnen worden. Verder is het een leuk team, leuke begeleiding en het is weer vertrouwd in mijn eigen dorp’ aldus Martijn.

BAS Hogerop
De jeugd bij BAS Voetbal doet het goed door in of tegen een eerste klasse aan te voetballen, het 10 jaar terug ingezette jeugdbeleid werpt wat dat betreft zijn vruchten af. Ook het tweede senioren selectie team doet het prima. Volgend seizoen in de reserve tweede klasse van de KNVB is een uitstekend niveau voor een voetbalvereniging in de grootte van BAS. Het eerste standaard team speelt echter naar de mening van de vereniging te laag, op dit moment komen ze uit in de laagste klasse van de KNVB.

In januari dit jaar is daarom door het bestuur een project “BAS Hogerop” gestart met als doel om in enkele jaren tijd een stabiele derde klasser te worden met zelfs uitstapjes naar de tweede klasse van de KNVB. De uitdaging daarbij is om vertrokken talentvolle spelers met een BAS hart terug bij BAS te krijgen waardoor de voetbal kwaliteit rondom het eerste elftal wordt verhoogd. Samen met de spelers, sponsors en bestuur wordt een soort convenant opgemaakt waarbij de voetbalomstandigheden in de vorm van trainingsmateriaal, verzorging, kleding en andere faciliteiten rondom de seniorenselectie worden verbeterd.

Samen met de voetbal kwaliteitsimpuls moeten de verbeterde faciliteiten er toe leiden dat de aantrekkingskracht voor spelers wordt verhoogd en het doel “BAS derde klas” wordt bereikt. Stefan en Martijn geven het goede voorbeeld, met deze positieve impuls verwacht de vereniging dat nog meer ex BAS spelers de stap terug naar BAS zullen gaan maken.

Sponsor- & P.R. commissie BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.4 °C
  • 0.0 mm
  • 22.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top