AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Fishing and Outdoor Sjoerd Raven steunt Ria Buiten

Woensdag 4 juni 2008
Fishing and Outdoor Sjoerd Raven steunt Ria Buiten
Foto: Ria Buiten

BIDDINGHUIZEN - Fishing and Outdoor Sjoerd Raven uit Lelystad draagt de strijd van ultra-atlete Ria Buiten uit Biddnghuizen een warm hart toe. Het bedrijf voorzag de hardloopster daarom ondermeer van een goede tent en slaapzak om gedurende haar dagenlange looptochten comfortabel te kunnen overnachten.

Als je dagenlang achtereen een topprestatie moet neerzetten, dan is het belangrijk dat je af en toe goed kunt uitrusten. Een goede waterdichte tent en een comfortabele slaapzak behoren dan tot de basisuitrusting. Outdoor en Fishing Sjoerd Raven uit Lelystad voorzag ultraloopster Ria Buiten van de benodigde materialen om haar hardloopactiviteiten, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de strijd tegen de ziekte Leukemie, mogelijk te maken.

Ria Buiten is dolblij met de tent en de slaapzak. ‘ Kwalitatief goed materiaal is voor een topsporter onontbeerlijk. Zelf heb ik niet de financiële middelen om deze aan te schaffen. Ik ben heel blij dat Sjoerd Raven mijn loopactiviteiten ten bate van de strijd tegen leukemie op deze wijze steunt’, aldus de atlete.

Ria Buiten zal in het voorjaar van 2009 deelnemen aan de Trans Europe Footrace, een hardloopwedstrijd van zuid Italië naar de Noordkaap. Ook de opbrengsten van deze wedstrijd zijn voor het goede doel. Meer informatie: http://www.riasrun.nl

Stichting Ria's Run

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ria Buiten
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.5 °C
  • 0.0 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top