Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Overlijden Marlous ontreddert omgeving

Zaterdag 5 juli 2008

BIDDINGHUIZEN - De mensen in de naaste omgeving van de in Lloret de Mar omgekomen Marlous van Someren uit Biddinghuizen zijn verslagen en ontredderd, zo blijkt uit de interviews in diverse kranten.

Er heerst volkomen ongeloof en verbijstering. "En ik kan het nog steeds niet bevatten. Dit is zo triest", zegt Yoni Drijfhout, gitarist van de formatie Earl May waarvan de zeventien jarige Marlous zangeres was.

Onduidelijk
De precieze volgorde van gebeurtenissen blijft vooralsnog onduidelijk. Hoewel eerst anders werd gesuggereerd, onder andere in De Telegraaf, is er volgens de vrienden van Marlous geen sprake van 'balkonspringen', maar is het een ongeval geweest. "Bij mijn weten is niemand van ons er bij geweest. Marlous is op het balkon een sigaretje gaan roken en heeft waarschijnlijk haar evenwicht verloren", aldus Yoni Drijfhout in De Stentor.

Vrijdag werd er op de school van Marlous, het Christelijk College Nassau Veluwe in Harderwijk, een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor leerlingen, ouders en leerkrachten.

De band waar Marlous deel van uitmaakte, Early May uit Harderwijk, heeft ondertussen hun website aangepast en verwijst naar de Early May Hyves, waar namens de band een soort 'in memoriam' is geplaatst.

Het is nog niet bekend wanneer het lichaam van Marlous wordt vrijgegeven door de autoriteiten op Lloret de Mar. Het onderzoek van de plaatselijke politie is nog niet afgerond.

Redactie BHZNet.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top