Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Colombine wandelt mee met Nijmeegse vierdaagse

Zondag 13 juli 2008

BIDDINGHUIZEN - Bram Lamse die als ambassadeur van het Colombinehuis al sinds 1995 jaarlijks voor een ludieke acties zorgt, heeft besloten om nu samen met Colombine, de vierdaagse van Nijmegen te lopen. Ook loopt hij dit jaar mee met de KRO-wandelploeg.

In 1995 is Bram begonnen met het lopen van marathons, waarbij hij zich ook liet sponsoren. Met het geld dat hij inzamelde zijn er diverse gezinnen in het Colombinehuis op vakantie geweest, en is er een start gemaakt met de kinderboerderij. Vanwege een aangeboren hartafwijking mag hij geen marathons meer lopen, maar nog wel wandelen. Deze vierdaagse zal hij niet te herkennen zijn als “Dutch potato runner” met een aardappel op z’n pet, maar draagt hij Colombine mee.’, de mascotte van het Colombinehuis. Tijdens het wandelen zal hij Colombine-speldjes gaan verkopen.


Bram Lamse

Het Colombinehuis maakt vakantie tot een feest
Het Colombinehuis is een vakantiehuis in Biddinghuizen dat zich richt op gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Kinderen die om uiteenlopende redenen nauwelijks op vakantie kunnen, omdat ze een zware medische behandeling hebben gehad, rolstoelafhankelijk zijn, chronisch ziek zijn of onder zware emotionele druk leven. Voor deze kinderen heeft de stichting Colombine het Colombinehuis gebouwd. Zorgkinderen kunnen hier samen met ouders, broertjes en zusjes genieten van een welverdiende vakantie en even vergeten dat ze ziek zijn.

Stichting Colombinehuis

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.6 °C
  • 0.0 mm
  • 23.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top