Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Starterstraject bij KvK

Zaterdag 2 augustus 2008

BIDDINGHUIZEN - Onderzoek heeft aangetoond dat startende ondernemers die zich goed hebben voorbereid de meeste kans van slagen hebben. Daarom organiseert de Kamer van Koophandel ook dit jaar een Starterstraject.

In acht collectieve bijeenkomsten leren ondernemers alle basiselementen van het zelfstandig ondernemerschap zodat zij succesvol van start kunnen gaan. Donderdag 25 september gaat het Starterstraject in Almere van start. Ondernemers kunnen zich nu al aanmelden.

Eigen
Tijdens het Starterstraject maken startende ondernemers zich de basiselementen van het zelfstandig ondernemerschap eigen. Dit traject biedt een kennisnetwerk dat starters coacht en begeleidt gedurende de eerste stappen van het ondernemerschap. Er zijn twee netwerkbijeenkomsten en deelnemers ontvangen een informatiepakket.

Markt
In acht bijeenkomsten wordt niet alleen de fiscale en juridische kennis bijgespijkerd, maar er wordt ook ingegaan op de markt: wie zijn de klanten, hoe worden ze gevonden en hoe kan een ondernemer klanten aan zich binden. Verder leert men hoe een goede bedrijfsadministratie kan worden opgezet en worden er handvatten aangereikt om nog succesvoller te verkopen. De elevatorpitch zal als een rode draad door het traject lopen. Op deze manier leren startende ondernemers zich binnen een minuut goed te verkopen.

Start op 25 september
Het Starterstraject start op donderdag 25 september bij de Kamer van Koophandel, Bolderweg 2 in Almere van 19.00-22.00 uur. Het traject bestaat uit tien bijeenkomsten. De laatste bijeenkomst is op 11 december.

Ondernemers kunnen zich nu al aanmelden op http://www.kvk.nl/starterstraject. De kosten bedragen 275 euro per deelnemer, inclusief cursusmaterialen en consumpties.

KvK Gooi-, Eem- en Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek KvK
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.0 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top