Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Verslagen jeugdleden BAS Voetbal

Vrijdag 8 augustus 2008
Verslagen jeugdleden BAS Voetbal
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Deze week zijn de jeugdleden van BAS Voetbal in het Drentse Ellertshaar op kamp geweest. Iedere dag was er een kort verslag te lezen op de website van de Biddinghuizer voetbalclub.

Maandagochtend om 9.30 uur vertrok de bus met aan boord jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Daar aangekomen begonnen de teams deze olympische spelen met het verzinnen van een yell en het maken van de olympische vlag.


In de middag stond het tienkamp op het programma. Na een overheerlijke BBQ werden de spelen officieel geopend met aansluitend de traditionele dropping.

Dag 2
De 2e dag tijdens het Jeugdkamp van BAS Voetbal heeft de jeugd kunnen genieten van zomerse temperaturen. De middag werd dan ook bij het Loo meer doorgebracht, om lekker af te kunnen koelen in het water. De ochtend en de middag stonden in het teken van de Paralympics. Deze activiteit bestond uit een groot aantal onderdelen, zoals penalty schieten, 4x4 voetbal, geblindeerd voetvolleybal, sumoworstelen, omkeer rugby voetbal etc. Aan alle onderdelen werd een handicap toegevoegd om het wat moeilijker te maken. De avond stond in het teken van paintballen. De jeugd ging dan ook met veel plezier naar het bos met waterpistolen in de aanslag.


Lees de volledige verslagen (en bekijk alle foto's) via de website van BAS Voetbal.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top