Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa

6 dames doen mee aan Raps24KiKa

Dinsdag 12 augustus 2008

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september 2008 wordt er bij Flevonice in Biddinghuizen een bijzondere prestatie geleverd.

Diverse teams en zelfs solorijders zullen daar in een estafettesysteem 24 uur lang skeeleren om geld in te zamelen voor de Stichting Kika (kinderenkankervrij).

Zo ook een team van 6 vrouwen uit Biddinghuizen: Ilse Groot Koerkamp, Rian van Bergeijk, Mirjam Bastiaansen, Monique van Luenen, Liesbeth van de Streek en Jolanda Noome gaan deze uitdaging aan. Achter de lijn staan Erwina Cornelissen en Ina Graumans paraat om eventueel in te vallen.

“Het is een goed doel, waar we ons graag voor willen inzetten”. Naast dat ieder voor zich haar rondjes rijdt, oefenen we iedere zondagavond met elkaar. Het is sportief maar ook bovenal gezellig samen. Herkenbaar aan blauwe shirtjes zijn er al diverse rondjes op het industrieterrein, op Flevonice en rondom Biddinghuizen gereden.

Voor de inschrijving/het inschrijfgeld zijn een aantal bedrijven uit Biddinghuizen benaderd om te sponsoren. Schaap Holland BV, Van Werven BV, Marc Custers Tuinen en Zo!, fysiotherapie Hans Rijpert en Thermofrost BV hebben hiermee onze start al mogelijk gemaakt. Voor de shirts/helmen tekende Klamer Fietsen.

Daarnaast willen de dames nog extra sponsorgeld via lokale pers, familie, vrienden, buren e.d. vragen. Dit extra bedrag komt volledig ten goede aan de Stichting Kika.

Iedereen die op wat voor manier dan ook zijn/haar bijdrage wil leveren kan contact opnemen via 06-20841776 of 06-10276755. Tijdens het evenement komen kijken en aanmoedigen is natuurlijk ook leuk!

Voor meer informatie over het evenement: http://www.raps24kika.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Sport
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top