Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Studenten zetten zich in voor Veluwerandmeren

Woensdag 20 augustus 2008
Studenten zetten zich in voor Veluwerandmeren
Foto: Informatiecentrum Veluwerandmeren

BIDDINGHUIZEN - Passanten weten niet altijd dat er aan het Veluwemeer, bij de brug tussen Elburg en Flevoland, een aantrekkelijk Informatiecentrum over de Veluwerandmeren is. Binnenkort kan ze dat niet meer ontgaan.

Vrijdag 22 augustus komen drie eerstejaars studenten van de Utrechtse Studentenvereniging Navigators in het kader van hun ontgroening een mooi attentiebord maken waarmee de aandacht op het Informatiecentrum wordt gevestigd.

Wil je zien hoe de studenten deze klus aanpakken of een handje willen helpen, dan ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom. Het Informatiecentrum bevindt zich in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, Bremerbergdijk 10, Biddinghuizen.

Een bezoek aan het Informatiecentrum Veluwerandmeren is beslist de moeite waard. In korte tijd kom je er veel te weten over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt er informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en natuur in en rond de Veluwerandmeren. Ook waterbeheer en (cultuur)historie komen uitgebreid aan bod.

Tot en met zondag 31 augustus is het Informatiecentrum geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur en vanaf 1 september wekelijks op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top