Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Startavond Jeugdkring

Woensdag 27 augustus 2008
Startavond Jeugdkring
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De jeugdkring van Protestantse Gemeente is een groep jongeren tussen de 12 en 16 jaar, elke vrijdagavond komen ze bij elkaar.

Jeugdkringers doen dan gezellige dingen zoals spellen en gezellig praten over alles wat hen bezig houdt.

Ook voeren ze serieuze gesprekken over het geloof, Jezus of pesten. Eigenlijk praten ze over alles wat je bezig houdt. Daarnaast is er eens in de twee weken soos.

Maar het blijft niet bij deze vrijdagavonden, er worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Een keer per jaar een kamp, barbecuen, sinterklaas, kerst, een keer bowlen enz. Kortom heel veel leuke en gezellige activiteiten die je niet mag missen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijdagavond 12 september naar de startavond? Deze zal om 19.00 uur plaatsvinden in kerkcentrum "de Voorhof". Na de jeugdkring is er ook soos. Het belooft een fantastische avond te worden. Kom allemaal en neem vooral al je vrienden mee.

Maar deze avonden kunnen niet georganiseerd worden zonder enthousiaste leiding. De jeugdkring is altijd op zoek naar mensen die het team komen versterken. Heeft u interesse om samen met jongeren gezellige activiteiten te ondernemen neem dan contact op Rosalie van Ruler (rosalie@vanruler.eu) of Martijn Steenbeek (m.steenbeek@hotmail.com).

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jeugdkring
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top