AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa

Biddinghuizer ladies volbrengen Raps24KiKa

Donderdag 11 september 2008
Biddinghuizer ladies volbrengen Raps24KiKa
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september 2008 werd er bij Flevonice in Biddinghuizen middels een estafettesysteem 24 uur lang geskeelerd om geld in te zamelen voor de Stichting Kika (kinderenkankervrij).

Het vrouwenteam uit Biddinghuizen, de Biddinghuizer ladies, haalde hiermee ruim 2.400 euro op voor het goede doel. In totaal werd er ongeveer 19.000 euro opgehaald.

De dames willen graag hun dankwoord uitspreken:

Middels dit bericht willen wij alle bedrijven en particulieren die ons gesponsord en aangemoedigd hebben hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Veel mensen uit Biddinghuizen kwamen een kijkje nemen en ons aanmoedigen; dit was zeker een hart onder de riem en hield ons enthousiast. Iedereen heel hartelijk bedankt daarvoor.


We kijken nu al uit naar de volgende editie en gaan zeker proberen de resultaten te evenaren danwel te verbeteren. Het zou daarnaast erg leuk zijn als we vanuit de omgeving nog meer teams op de been kunnen krijgen. De organisatie wil dit evenement laten groeien, dit kan alleen met nog meer teams en enthousiaste sporters en supporters!


Voor meer informatie: http://www.raps24kika.nl.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.5 °C
  • 21.2 mm
  • 7.8 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top