Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Boekenjagers in polder

Zaterdag 17 november 2001

BIDDINGHUIZEN - Ze stonden er weer, vrijdagmiddag, voor de deuren van het Biddinghuizer kerkcentrum De Voorhof. Het wachten was op het geluid van klokslag twee uur, want dan gingen de deuren van het slot en was het op draf richting de jaarlijkse boekenmarkt van het Christelijk gemengd zangkoor Zon en Zegen.

Boekenjagers uit Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Haren en Flevoland wilden er als eersten bij zijn voor de koopjes. Een gevolg van een advertentie in een landelijk boekenblad en het feit dat er in Biddinghuizen ieder jaar weer boeken tegen zeer schappelijke prijzen te koop zijn, waaronder bijzondere exemplaren. Maar ook grammofoonplaten, cd's en legpuzzels waren volop te koop.

Ruimtegebrek
De boekenmarkt van Zon en Zegen kende weer een grotere inbreng dan voorgaande jaren en is uitgegroeid tot de grootste boekenmarkt in Flevoland.
Vele boeken bleven gisteren nog in de dozen vanwege ruimtegebrek. Deze boeken zullen vandaag vanaf 10.00 uur uitgestald staan in de vele kramen. Om 14.00 uur is het opruimen geblazen en geld tellen. De opbrengst komt ten goede aan het koor van Zon en Zegen.

Bron: Dagblad Flevoland, zaterdag 17 november 2001

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top