Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa

Superprestige in Biddinghuizen op Nieuwjaarsdag

Donderdag 18 september 2008

BIDDINGHUIZEN - De Stichting Internationale Sport Events (SISE) heeft op verzoek van de NOS een van de Super Prestigewedstrijden op de FlevOnice-trajectijsbaan in Biddinghuizen verplaatst naar 1 januari.

Op nieuwjaarsdag zal de NOS ruimte inruimen voor een uitgebreide samenvatting van het evenement dat door SISE dit jaar voor het eerst georganiseerd zal worden. De nieuwjaars Super Prestige gaat ten koste van die van 21 januari.

Vijf wedstrijden
De organisatie van het evenement in Biddinghuizen heeft een overeenkomst met de NOS gesloten waarin is afgesproken dat de NOS uitgebreide samenvattingen zal uitzenden van de evenementen. Een van die evenementen zal nu dus op nieuwjaarsdag verreden gaan worden, wel blijft het aantal wedstrijden op het ijs van FlevOnice op vijf staan. De Super Prestige van 21 januari 2009 zal moeten wijken voor de nieuwjaarseditie.

Naast de Super Prestigewedstrijden in Biddinghuizen geeft SISE, organisatoren van de wedstrijden in Borlänge, ook aan alle vijf de World Grand Prixwedstrijden te gaan organiseren voor de KNSB. Dit bericht is nog niet door de KNSB bevestigd. De NOS zou ook van deze vijf wedstrijden een uitgebreide samenvatting op TV brengen.

Bron: locourant.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top