Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Koersballers zoeken nieuwe leden

Vrijdag 26 september 2008

BIDDINGHUIZEN - Koersbalclub De Jack uit Biddinghuizen is op zoek naar nieuwe leden. De club speelt iedere dinsdag van 9.30 tot 12.00 in de zaal 'De Haflinger' van Het Koetshuis, waar ruimte genoeg is om de mat uit te rollen.

Koersbal is een sport die met name door senioren wordt beoefend. Koersbal zoals het in Biddinghuizen gespeeld wordt, is een afgeleide vorm van het Engelse Indoor Bowls. Koersbal is niet aan leeftijd gebonden, het kan heel goed zowel staand als zittend vanuit een stoel of vanuit een rolstoel gespeeld worden.

Het spel wordt gespeeld op een lange vilten mat met speciale ballen. Deze ballen zijn massief, maar niet geheel rond. Iedere speler heeft 4 ballen ter beschikking. In een kromme koers moet men zo dicht mogelijk bij de Jack (klein balletje) proberen te komen. U speelt tegen elkaar, met 2 personen op één baan.


Vreugd'
In Biddinghuizen wordt er iedere dinsdagmorgen gespeeld van 9.30 tot 12.00 uur in de zaal De Haflinger van Het Koetshuis. De groep zoekt op dit moment naar uitbreiding van het aantal spelers.

Bent u geïnteresseerd geraakt door deze uitleg en wilt u een keer meedoen. Kom dan naar Het Koetshuis op dinsdagmorgen om 9.30uur om eens mee te spelen. Gezelligheid staat voorop en iedereen is bereid u op weg te helpen en het spel onder de knie te krijgen.

De Meerpaal, afdeling Welzijn

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koersbalclub De Jack
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top