Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Peter Evers Peter Evers

Biddinghuizer honden op WK

Zaterdag 4 oktober 2008
Biddinghuizer honden op WK
Foto: Agility for Fun - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande zondag strijden drie inwoners van Biddinghuizen met hun hond tijdens het WK Doggy Dance in het Drentse Dalen.

Het gaat hierbij om het officiële WCFO Wereld Kampioenschap, waaraan van de 73 inschrijvers onder andere ook mensen meedoen uit de Verenigde Staten, Japan en Canada.

Uit Biddinghuizen nemen Mirjam Schuurhuis (met ID), Michelle Neleman (met Limit) en Petra Winnubst (met Cleo) deel. Een familie-onderonsje, want de hond Cleo is de moeder van zowel ID als Limit. Al een jaar zijn de dames met hun hond aan het oefenen voor hun dans met als thema Halloween, tot grote hilariteit voor de bewoners van de Teugel.


Brigitte van Gestel, een grote naam in Doggydance-land, heeft de dames geholpen, onder andere met het maken van kostuums en het verzamelen van attributen. Zo komen de heksenschoentjes helemaal uit Amerika. De muziek die gebruikt zal worden is 'This is Halloween', gezongen door 'Nightmare before Christmas'.

Het WK Doggy Dance wordt gehouden bij CenterParcs de Huttenheugte in het Drentse Dalen en duurt van 9.00 tot 17.00 uur. De Biddinghuizer delegatie zal rond 10.00 uur een groepsdans opvoeren.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Hondenclub
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.0 °C
  • 10.0 mm
  • 6.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top