Peter Evers Peter Evers
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Groeten uit Flevoland

Zaterdag 11 oktober 2008

BIDDINGHUIZEN - Alle Flevolanders krijgen deze week een ansichtkaart in de brievenbus met ‘Groeten uit Flevoland’.

Met een ansichtkaart roept Toerisme Flevoland Flevolanders op om door middel van een leuke Flevolandse e-card, vrienden en familie uit te nodigen om samen een dagje Flevoland te beleven.

De herfstvakantie leent zich daar bij uitstek voor omdat er weer tal van activiteiten in Flevoland georganiseerd worden tijdens deze schoolvakantie.

Met de ansichtkaart start een leuke actie met Flevolandse e-cards op de site OOKFlevoland.nl. Toerisme Flevoland hoopt dat Flevolanders die trots zijn op hun mooie regio dit ook willen laten zien aan vrienden en familie buiten de provincie. Dit kunnen ze doen door hen een e-card met ‘Groeten uit Flevoland’ te sturen. De beelden op de e-cards (er zijn twaalf verschillende beelden) zijn afgelopen zomer ook gebruikt als beelden voor de zomercampagne van Toerisme Flevoland. Op billboards , abri’s en op busreclames in en net buiten Flevoland werden diverse leuke activiteiten en belevenissen in Flevoland onder de aandacht gebracht.

En …. wie voor 31 oktober a.s. naar vrienden of familie een leuke e-card stuurt, maakt kans op één van de vele leuke prijzen. Kijk voor deze actie en leuke uittips voor in de herfstvakantie op http://www.ookflevoland.nl.Toerisme Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top