Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Wat gebeurt er nog in 2008??

Vrijdag 24 oktober 2008
Wat gebeurt er nog in 2008??
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Na de uitreiking van de Gouden IJsvogel door Dorpsbelangen aan Richard van Woerkom, willen we u op de hoogte brengen van de activiteiten voor de laatste maanden van 2008.

Sinterklaas
15 november is het zover. Onze kindervriend uit Spanje zal met zijn boot weer aankomen in de haven. Met een rondgang door het dorp onder leiding van Maris Sonores en een welkom op het marktplein door Jan van de Wiel gaan we Sinterklaas met al zijn pieten welkom heten. Ook dit jaar zullen er weer brieven geplaatst worden door Sinterklaas in de Biddinghuizen Aktueel en op bhznet.nl

Een kindermiddag in het koetshuis zal op 15 november niet ontbreken.
Sinterklaas zal verder zijn gezicht laten zien op de basisscholen, winkelcentrum en diverse activiteiten en bedrijven in het dorp. Heeft u als vereniging of bedrijf belangstelling voor een bezoek van Sinterklaas? Een email naar info@ijsvogel.net is voldoende, en wie weet komt Sint met pieten bij u langs!

Kerstmarkt
19 december zal er weer de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Biddinghuizen plaatsvinden. Helaas is het Scrooge thema niet helemaal van de grond gekomen wegens tijdgebrek, maar we houden volle moed voor volgend jaar. Maar een kerstmarkt met braderie, gluhwein en chocomelk kan natuurlijk gewoon doorgaan. De winkeliers, Scouting, De Passage in De Voorhof en Dorpsbelangen zorgen voor de aankleding, zet u 19 december in uw agenda en kom langs!!
De avond wordt weer afgesloten met een vuurwerkshow.

Oud en Nieuw
2009 lijkt nog ver weg, maar dat is het eigenlijk niet. Het nieuwe jaar wordt gewoon weer ingeluid met een knallend feest. Hopelijk ben jij/u er ook weer bij.

Zet de datums in uw agenda en hou bhznet.nl en Biddinghuizen Aktueel goed in de gaten, daarin komt alle informatie te staan.

Toch willen we het volgende nog even melden. Dorpsbelangen heeft op dit moment 910 leden!! Dat kunnen er natuurlijk veel meer worden. Ook al is uw partner lid of je ouders? Voor € 6,-- per jaar steun je Dorpsbelangen en kunnen wij bovengenoemde activiteiten alsmede de tentfeesten, koninginnedagactiviteiten, avondvierdaagse enz. allemaal voor u/jou organiseren.

Biddinghuizen – we doen het samen ook de laatste maanden van 2008!!

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Oud en Nieuw
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top