Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Cursussen 2009 bij de Senioren Computer Club

Vrijdag 14 november 2008

BIDDINGHUIZEN - Momenteel zijn er iets meer dan 90 seniorcursisten bezig met cursussen waarvoor men heeft ingeschreven bij de SCCB.

De opkomst is uitstekend, te meer daar de donkere dagen en het daarmee samenhangend weertype zo nu en dan niet uitnodigen steeds maar weer de stap naar het Koetshuis te maken.

In week 48 zullen de cursussen worden afgerond en op 12 december staat de certificaat uitreiking gepland wat altijd weer een bijeenkomst is van ontspanning en uitwisseling van opgedane ervaring en wijsheden.

Vooraf aan die uitreiking is er een algemene ledenvergadering waarin de leden zich kunnen uitspreken over het wel en wee van het afgelopen jaar en de mogelijke aanvullingen en verbeteringen voor het volgend jaar ter tafel kunnen brengen.

Nu al loopt de planning voor de voorjaarscursussen 2009 volop. Er zijn al weer aanmeldingen van mensen voor een vervolgcursus van waar ze nu mee bezig zijn maar ook nieuwe senioren uit Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant en zelfs Kampen.

Er is nog plaats over voor de cursussen 2009, te weten:
Basiscursus computergebruik mbv Windows XP (geen computer voorkennis nodig) en cursussen waar de Basiscursus vereist is: Internet en E-mail, MS Word 2003/2007, vervolgcursus computergebruik mbv Windows XP.

Voor deze cursussen geldt dat er een cursusboek besteld kan worden dat bij inschrijving zal worden besteld en bij aanvang cursus aan u uitgeleverd. Verder is er nog plaats in de eigen ontwikkelde cursus PowerPoint, DigitaleFotobewerking en MSN Messenger; dat betekent dat u daar geen boek voor nodig heeft maar de documentatie door de computer club wordt verstrekt.

De cursussen beginnen halverwege januari en duren tot halverwege april 2009. Detailplanning volgt zodra alle inschrijvingen zijn verwerkt.

Dus wilt u graag met uw computer aan de slag en meer weten over hoe dat allemaal moet geef u dan op voor het volgen van één van bovenstaande cursussen.

Opgave kan door een e-mail aan secretaris@sccb.nl te sturen of kom gewoon even langs op maandagochtend of donderdagavond in Het Koetshuis.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Senioren Computerclub
Joy 4 Life
Joy 4 Life
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.0 °C
  • 0.0 mm
  • 24.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top