Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Biddinghuizense naar NK finale Trampolinespringen

Maandag 24 november 2008

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 22 november werd de halve finale Nederlandse Kampioenschappen trampolinespringen in Heerenveen gehouden voor teams op C-, D- en E-niveau.

Na de drie regionale plaatsingswedstrijden met goud afgesloten te hebben wist het E2 team Sparta 3 met Biddinghuizense Megan Verhaar (8), Ismay v/d Vliert (9), Bobbi Hülsenbeck (7) en Tamar Foppen (7) zich overtuigend te plaatsen voor deze NK halve finale.

Tijdens een van deze plaatsingswedstrijden kwam Megan echter onfortuinlijk ten val, en brak hierbij haar bovenarm. 10 november mocht het gips er eindelijk weer af, deze NK halve finale was voor Megan dus een zware beproeving aangezien de voorbereidingen minimaal waren geweest.

Na drie zo goed als foutloze series in de zwaar bevochten E2 klasse wist dit Sparta jong talent team wederom de 1e plaats in de wacht te slepen. Hiermee verzekerden ze zich van een plaats in de finale voor het Nederlandse kampioenschap. Ook in de C en D klasse wist een team van GV Sparta Ermelo zich te plaatsen voor deze finale, die op 13 december a.s. in Heerenveen gehouden zal worden.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top