0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Medewerkers Icare steunen Colombinehuis

Dinsdag 25 november 2008
Medewerkers Icare steunen Colombinehuis
Foto: Colombinehuis

BIDDINGHUIZEN - De medewerkers van Icare Flevoland Verpleging en Verzorging sloten op 21 november het jaar traditiegetrouw af met een zeer geslaagd personeelsfeest.

‘Wij hebben er bewust voor gekozen om het feest te vieren in het Colombinehuis in Biddinghuizen’, vertelt Foke Sweers, leidinggevende VenV van Icare enthousiast. ‘Icare is nauw betrokken bij deze Stichting waar gehandicapte kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes terecht kunnen voor een geweldige vakantie. Onze medewerkers verlenen zorg aan de gehandicapte vakantievierders wanneer dat gewenst is. Wij dragen het Colombinehuis dan ook een warm hart toe. De opbrengsten van ons personeelfeest komen geheel ten goede aan de activiteiten van deze stichting.’


Colombinehuis
Voor veel kinderen is het niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. Bijvoorbeeld na een zware medische behandeling, chronische ziekte, handicap, of emotionele druk. Zij kunnen terecht in het Colombinehuis. Een moederhuis met een Japans restaurant en een Grieks theater. Daaromheen staan acht appartementen die plaats bieden aan 40 personen.
Elk appartement straalt de sfeer van een bepaald land uit. In het Colombinehuis maken de kinderen als het ware een wereldreis in Nederland. Samen met broertjes, zusjes en ouders, krijgen ze een volledig verzorgde vakantie.

Gastvrij
De Icare medewerkers werden zeer gastvrij onthaald in het Colombinehuis en iedereen was onder de indruk van de rondleiding door de verschillende vakantieverblijven. ‘Het feest was zeer geslaagd’, vertelt Foke Sweers. ‘Het Colombinehuis is een perfecte feestlocatie. Juist ook omdat je hiermee de activiteiten van de stichting ondersteunt. Een aanrader voor iedereen.‘

Colombinehuis

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Icare
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.0 °C
  • 14.0 mm
  • 7.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top