Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Verloting kerstboompakketten

Donderdag 4 december 2008
Verloting kerstboompakketten
Foto: Wijkteam Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Na diverse oproepen in de Biddinghuizen Aktueel en op BHZ-Net hebben voor Biddinghuizen totaal 10 buurten zich opgegeven voor een kerstboompakket.

Het wijkteam heeft echter slechts 5 pakketten beschikbaar, dus moest het uiteindelijke lot gaan bepalen welke buurten een heus kerstboomfeest kunnen gaan organiseren.

Alle vertegenwoordigers van betreffende buurten zijn daarvoor bij de wijkpost uitgenodigd voor de verloting. Tijdens een informele bijeenkomst zijn de loten getrokken. Winnende buurten zijn: Koolzaadhof rond nrs160-168; De Sjees; Vliegersveld; De Garve en Koolzaadhof rond nrs 55-67.

Zij ontvangen volgende week een grote boom, versiering en een pakket met o.a. glühwein, chocolademelk, erwtensoep en diverse versnaperingen voor een echt buurtkerstfeest.


Voor de andere buurten (Het Erf-De Deel; De Teugel; Karwijhof; Kopakker/Waterkant en Buitenplaats Veuluwemeer) is een ‘troostpakket’ samengesteld waarmee ook een kleine buurtbijeenkomst georganiseerd kan worden.

Het wijkteam wenst op voorhand iedereen alvast gezellige kerstdagen toe waarbij het samenleven in de straat/buurt voorop gaat.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top