Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Marcel Boelens nieuwe hoofdtrainer BAS Voetbal

Zondag 11 januari 2009

BIDDINGHUIZEN - De cirkel is rond, zou Louis van Gaal zeggen. Na ruim 25 jaar komt Marcel Boelens terug bij BAS Voetbal. Vol trots presenteerde BAS-voorzitter Mart Muller afgelopen zaterdag de nieuwe hoofdtrainer tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging in Biddinghuizen.

Boelens volgt volgend seizoen bij BAS Voetbal Herman Stegeman op. Stegeman heeft in een eerder stadium aangegeven niet voor een contractverlenging in aanmerking te willen komen.


Voor BAS is Marcel Boelens de gewenste trainer op het gewenste moment. De ambities van de club zijn hoog. Via het plan 'BAS hogerop' is het doel om uiteindelijk een stabiele derdeklasser te worden. Nu nog voetbalt het eerste elftal van BAS Voetbal in de 4e klasse van de KNVB. Boelens is TC1-trainer en heeft in het trainersvak ruime ervaring. Hij was eerder trainer bij asvDronten, Swift en Zeewolde. Momenteel is hij assistent bij zondaghoofdklasser Alcides in Meppel. Bij BAS Voetbal wordt Rob Ton de assistent-trainer van Boelens.

Marcel Boelens is als jeugdspeler bij BAS Voetbal zijn voetbalcarrière begonnen. Eind jaren '70 en begin jaren '80 maakte hij deel uit van de gouden generatie van BAS Voetbal. Door drie promoties op rij wist BAS zich toen als eerste voetbalvereniging in Flevoland uit de onderafdeling van de KNVB te voetballen. Na BAS speelde Boelens als actief voetballer onder meer nog voor VVOG in Harderwijk en asvDronten.


(Op de foto: Marcel Boelens, links op de foto staat BAS-voorzitter Mart Muller en rechts bestuurslid technische zaken Haijo Dodde – foto: pstuarddesign.nl)

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kafa
Kafa
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top