Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Modelboten Vaargroep varen uit

Zaterdag 17 januari 2009
Modelboten Vaargroep varen uit
Foto: Vaargroep Flevoland

BIDDINGHUIZEN - Bij GroenRijk Dronten is een ruimte beschikbaar, waar de leden van de vaargroep Flevoland ook in de wintermaanden hun trots kunnen demonstreren.

Wanneer de kerstbomen zijn opgeruimd kan de waterbak worden gevuld met 20000 liter water en zullen daarin tussen 11:00 uur en 16:00 uur zo’n 20 boten varen binnen in het tuincentrum aan de Rietweg 3a in Dronten.


In het tuincentrum zijn kleurplaatjes te verkrijgen. Wanneer deze op zaterdag 24 januari kleurig worden ingeleverd, maakt de kunstenaar kans, om zich heel even de kapitein van het schip te noemen en zélf een bootje te besturen.


Vaargroep Flevoland bestaat ruim 25 jaar en is gehuisvest bij de IJsbaanvijver in Biddinghuizen. Op woensdagavond en zaterdagmiddag varen zij daar met hun zelfgebouwde bootjes. De vereniging telt 35 leden en heeft een eigen vaarbak van 9 x 7 meter. Deze zullen zij meenemen naar GroenRijk Dronten.


Een aantal keer per jaar is de groep te zien tijdens diverse evenementen en beurzen. Zij verzorgen regelmatig demonstraties. Op zaterdag 24 januari dus een demonstratie in de eigen gemeente.

Download de kleurplaat

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Vaargroep Flevoland
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top