Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Peter Evers Peter Evers

Complete off day dames BAS

Zondag 18 januari 2009

BIDDINGHUIZEN - De basketbalsters van BAS zijn in de uitwedstrijd tegen Uitsmijters in Almelo hard met de neus op feiten gedrukt.

In een zowel aanvallend als verdedigend bijzonder slechte wedstrijd werd kansloos verloren, 68-44. Tegen slechts 6 spelers van Uitsmijters weten 9 dames van BAS geen enkele vuist te maken. De concurrentie wint wel en de achterstand op de nummer 1 en 2 v de competitie is door de nederlaag alleen maar groter geworden.

In de eerste minuten van de wedstrijd is er geen vuiltje aan de lucht. Heel gemakkelijk wordt een 2-6 voorsprong genomen in de derde minuut. Dan stokt de scoringsmachine. De spelers komen in de aanval in de bucket goed vrij maar weten de meest eenvoudige open kansen niet te benutten. Uitsmijters profiteert dankbaar en in plaats van een voorsprong voor BAS van 2-18 rent Uitsmijters naar een 11-6 voorsprong. Een time out om het team op de rit te krijgen haalt niets uit.

Ook de vrije worpen vallen niet goed aan BAS zijde. Uitsmijters weet niet wat haar overkomt en staat na een kwart op een 17-9 voorsprong. In het tweede kwart gaat Uitsmijters door waar het het eerste kwart mee geëindigd was, scoren en steeds meer onmogelijke ballen maken omdat BAS staat te klungelen in de verdediging. Bij rust is het verschil al 18 punten, 41-23.

Ook na rust komt BAS er niet aan te pas. Alleen Annemarie van Wijk weet in het derde kwart 6 punten te scoren en is het over en uit voor BAS, 59-29. In het vierde kwart gelooft Uitsmijters het wel. Ze gaan onverschillig met hun kansen om en BAS weet niet te profiteren.
Een wedstrijd om maar zo snel mogelijk te vergeten, eindstand 68-44.
Scores Annemarie van Wijk 26, Leontien Hegge 7

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.8 °C
  • 0.6 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top