Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Samenwerking OFW met Feenstra

Dinsdag 10 februari 2009
Samenwerking OFW met Feenstra
Foto: Oost Flevoland Woondiensten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Oost Flevoland Woondiensten (OFW) heeft onlangs een unieke samenwerking met Feenstra Verwarming gesloten. Feenstra en OFW hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om gedurende 2009, in een strategisch partnership, op zoek te gaan naar vernieuwde vormen van samenwerking om het klimaat in de woningen van OFW te beheersen.

Belangrijke aandachtspunten waar de partijen inhoud aan willen geven, zijn het verhogen van de klanttevredenheid, het verbeteren van de duurzaamheid (waarbij energiebesparing zeker een rol speelt), het verhogen van de veiligheid van de installaties in de woning en waarbij o.a door slimme werkwijzen ook de kosten beheersbaar blijven .

Intensiveren
OFW is al enkele jaren actief om de samenwerking met haar vaste leveranciers in het onderhoudsproces te intensiveren. Binnen OFW is men ervan overtuigd dat het investeren in de ketenkwaliteit van het onderhoudsproces uiteindelijk ten goede komt aan alle partijen. Dit is alleen mogelijk door te investeren in de samenwerking.

Ontwikkelen
OFW ziet in deze benadering een kans om nog meer te sturen op outcome en daarbij een gezond binnenklimaat en energiebesparing als uitgangspunt te nemen. Voor Feenstra is dit een kans om met een woningcorporatie, die voorloper is op het gebied van duurzaamheid zich verder te ontwikkelen op het terrein van ketenkwaliteit rond een gezond en duurzaam binnenklimaat in combinatie met het beheer en onderhoud van verwarmingsinstallaties. Zowel voor andere woningcorporaties als eigenaren van koopwoningen kan dit een interessante ontwikkeling zijn.


Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top