Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Een wereld van muziek

Dinsdag 10 februari 2009
Een wereld van muziek
Foto: Colombinehuis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Het benefietconcert voor het Colombinehuis van afgelopen zondag, heeft ongekende hoogte bereikt. 150 bezoekers die genoten van de diversiteit van muzieksoorten die samengebracht waren in een ruim 3 uur durend concert.

Saxofoonensemle “Kwartet!”speelde Gershwin, Kwartet “Entr’acte” speelde over liefde. Sonja Bakker en Gerard Nobel vertolkte Don Juan. De dirigent van de Dolphin Barber Mates had op een gegeven moment een koor niet van 15 maar 165 leden die vier stemmig tot 9 zongen.


Dolphin Barber Mates

Ilonka Rooze zong, zichzelf begeleidend op gitaar nummers van o.a de Rolling Stones, een aantal eigen nummers en sloot af met het mooie nummer “Beautiful People” van Melani. De afsluiter van de middag was het Klezmerensemble “Rozjinkes” die de aantrekkingskracht van de melancholische vrolijkheid van de Jiddische klezmermuziek op het publiek overbrachten en op eigen wijze over bomen zongen.


Ilonka Rooze

Nieuwe reeks
In oktober begint een nieuwe reeks Benefietconcerten voor het Colombinehuis altijd op de 2e zondag van de maand. En niet te vergeten de kindermusical van Sprankel en Blos op zondagmiddag 1 maart. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website http://www.colombinehuis.nl

Stichting Colombinehuis

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top