Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Sjoerd Huisman wint Champions-spektakel

Dinsdag 17 februari 2009

BIDDINGHUIZEN - De drie Olympisch kampioenen bleken vanmorgen op FlevOnice niet opgewassen tegen de snelheid van marathonschaatser Sjoerd Huisman. De marathonrijder uit de Nefit-ploeg won de Champions Race op de vijf kilometer lange ijsbaan. Hij klopte in een zinderende sprint Enrico Fabris en René Ruitenberg.

De Championsrace is zeer succesvol verlopen. Onder toeziend oog van honderden toeschouwers vochten de 4 marathontoppers Sjoerd Huisman, Sandor Stuut, Jan Maarten Heideman en Rene Ruitenberg in een rechtstreeks duel met Chad Hedrick, Enrico Fabris en Bob de Jong om de titel van de eerste Championsrace.

Na de huldiging was er voor genodigden gelegenheid om deel te nemen aan schaatsclinic, ook door de kampioenen gegeven. Aan het einde van de middag vond er een speciale veiling van diverse schaats artikelen plaats, ingebracht door bekende en minder bekende schaatsers plaats. De opbrengst hiervan, ruim € 2000,- gaat naar de humanitaire Stichting Right to Play. "Zowel deelnemers als toeschouwers kijken terug op een zeer memorabele geslaagde dag, dus volgend jaar weer!" schrijft FlevOnice in een persbericht.

FlevOnice

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Oogstweg 31
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top