Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Sjoerd Huisman wint Champions-spektakel

Dinsdag 17 februari 2009

BIDDINGHUIZEN - De drie Olympisch kampioenen bleken vanmorgen op FlevOnice niet opgewassen tegen de snelheid van marathonschaatser Sjoerd Huisman. De marathonrijder uit de Nefit-ploeg won de Champions Race op de vijf kilometer lange ijsbaan. Hij klopte in een zinderende sprint Enrico Fabris en René Ruitenberg.

De Championsrace is zeer succesvol verlopen. Onder toeziend oog van honderden toeschouwers vochten de 4 marathontoppers Sjoerd Huisman, Sandor Stuut, Jan Maarten Heideman en Rene Ruitenberg in een rechtstreeks duel met Chad Hedrick, Enrico Fabris en Bob de Jong om de titel van de eerste Championsrace.

Na de huldiging was er voor genodigden gelegenheid om deel te nemen aan schaatsclinic, ook door de kampioenen gegeven. Aan het einde van de middag vond er een speciale veiling van diverse schaats artikelen plaats, ingebracht door bekende en minder bekende schaatsers plaats. De opbrengst hiervan, ruim € 2000,- gaat naar de humanitaire Stichting Right to Play. "Zowel deelnemers als toeschouwers kijken terug op een zeer memorabele geslaagde dag, dus volgend jaar weer!" schrijft FlevOnice in een persbericht.

FlevOnice

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.4 °C
  • 7.8 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top