Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

EHBO verheugd met giften

Zaterdag 14 maart 2009

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 4 maart kreeg de reguliere herhalingsavond voor de leden van de EHBO-vereniging uit Biddinghuizen een speciaal tintje door de komst van een aantal gasten met een speciale missie.

Patrick Mahu van de stichting BAB (Bouwen aan Biddinghuizen) kwam speciaal naar deze lesavond om de EHBO-Vereniging de beloofde AED te overhandigen. Tijdens de informatieavond over het AED project, die een aantal weken eerder was gehouden, gaf Patrick Mahu aan dat een gedeelte van de prijs die gewonnen is met het project ‘Wandelpad Biddinghuizen’ in de vorm van een AED geschonken zou gaan worden aan de EHBO-vereniging.

Evenementen
Het initiatief om een AED project voor de inwoners en bezoekers van Biddinghuizen op te zetten en het feit dat leden van de EHBO-vereniging ook meegeholpen hebben met de aanleg van het wandelpad, was voor de stichting BAB een reden om de AED te schenken. De EHBO-Vereniging is hier ontzettend blij mee en vanaf nu zullen de Eerste Hulp-verleners de AED meenemen wanneer er gepost moet worden bij evenementen in en rondom ons dorp.

RPM
Op deze avond was ook Hanny Vos aanwezig. Hanny Vos, eigenaar van sportcentrum Joy 4 Life kwam vertellen dat ook het sportcentrum het project van de EHBO-vereniging wil steunen en wel in de vorm van het organiseren van de inmiddels bekende RPM-marathon voor een goed doel. Het goede doel voor dit jaar zal het AED project van de EHBO-vereniging zijn. Van de opbrengsten van de marathon worden AED’s gekocht die in het centrum van Biddinghuizen in het openbaar geplaatst zullen gaan worden. Noteert u vast in de agenda; RPM marathon, zaterdag 7 november 2009 in het Koetshuis. Nadere berichtvorming hierover volgt in de komende maanden. Ook kunt u informatie over de marathon vinden via de website van Joy 4 Life.

Helpen
Het bestuur en de leden van de EHBO-vereniging zijn zeer verheugd met dit initiatief en binnenkort zal er overlegd gaan worden hoe de verdere samenwerking zal gaan plaatsvinden. Het organiseren van de marathon kost veel tijd en inspanning, leden van de EHBO-vereniging hebben aangegeven dat ze graag willen helpen.


De EHBO vereniging en de genoemde leveranciers

Trainer
Sinds de eerste informatieavond over het AED project zijn er al een aantal AED’s gekocht door bedrijven en particulieren in Biddinghuizen. Het bedrijf dat deze AED’s levert is firma Arehbo uit Ede. Vertegenwoordiger Jos van de Goor, kwam naar deze avond om de EHBO-vereniging een AED-trainer te schenken. De beide instructeurs van de EHBO-vereniging hebben eerder al aangegeven dat ze mensen die donaties geven voor het AED project een gratis opleiding BLS/AED willen geven. Firma Arehbo vond dit zo’n goede acti,e dat ze de EHBO-Vereniging een AED-trainer wilden schenken zodat de beide instructeurs de lessen kunnen verzorgen. Een geweldig mooi cadeau van Arehbo. De eerste afspraken voor de BLS/AED opleidingen zijn inmiddels al gemaakt.

Het AED project is dus in volle gang en meer informatie hierover volgt in de plaatselijke kranten, via de website van de EHBO-Vereniging Biddinghuizen www.ehbo-biddinghuizen.nl en via www.bhznet.nl.

EHBO-vereniging Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek EHBO
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Wandelpad
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.6 °C
  • 2.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top